Eskişehir halı yıkama rehberinde en iyi halı yıkama firmalarının telefonları, adresleri, fiyatları ve halı yıkama fabrikaları müşteri yorumları bulunmaktadır.
Hızlı Ulaşım
Kara Halı Yıkama

Pırıltı Halı Yıkama İletişim Bilgileri

  • Gökmeydan mahallesi Kağıthane sokak No:2/c Odunpazarı / ESKİŞEHİR
  • 0222 225 22 99
  • 0546 793 26 15

Pırıltı Halı Yıkama Hakkında

Eskişehir’de halılarınızın temizliği için güvenilir ve profesyonel bir hizmet mi arıyorsunuz? Pırıltı Halı Yıkama, kaliteli ve hijyenik halı yıkama hizmetleriyle yanınızda. Halılarınızın ilk günkü gibi tertemiz ve hijyenik olması için modern yıkama teknikleri ile çevre dostu temizlik ürünleri kullanıyoruz. Eskişehir halı yıkama hizmetimizde, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak halılarınızda derinlemesine temizlik sağlıyoruz.

Deneyimli ekibimizle, halılarınızda biriken kir, toz ve alerjenleri son teknolojiye sahip yöntemlerle temizliyoruz. Profesyonel halı yıkama hizmetimizle halılarınızın ömrünü uzatırken, onların ilk aldığınız gündeki parlaklığına kavuşmasını sağlıyoruz.
Pırıltı Halı Yıkama olarak, müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak için tüm teknolojik gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Eskişehir’de güvenilir halı yıkama arayışınızda, her türlü halı türüne uygun yıkama işlemlerini titizlikle gerçekleştiriyoruz.

Hizmetlerimizden yararlanmak ve halılarınızda pırıl pırıl temizlik farkını yaşamak için bize ulaşın.

Pırıltı Halı Yıkama Hizmetler

  • Halı Yıkama
  • Koltuk Yıkama
  • Battaniye Yıkama

Pırıltı Halı Yıkama Yıkama Fiyatları

Çeşit M² - Adet Fiyat

Pırıltı Halı Yıkama Foto Galeri

253 Kez Görüntülendi
Yorumlar Başlangıç

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir